Så enkelt er det at købe briller hos Favoptic!

Instruktionsfilm

1. Vælg prøvestel

Begynd med at kigge på vores store udvalg af brillestel, som findes her på hjemmesiden. Når du finder et stel, som du vil prøve, klikker du på "Lån".

Du kan låne op til 4 prøvestel, helt uden omkostninger eller købetvang.

2.Prøv hjemme - bestil på vores hjemmeside

Efter nogle dage sendes prøvstellene hjem til dig sammen med en informationsfolder. Her kan du prøve stellene i fred og ro. Hvis der er en eller flere brillestel du vil købe, kan du foretage din bestilling via vores hjemmeside ved at klikke på linket "Køb", og samtidig vedhæfte din recept i overensstemmelse med mulighederne nedenunder. Som nævnt er der ingen købetvang. Prøvstellene sender du blot tilbage med forudbetalt returporto.

3. Recept

For at kunne købe briller hos Favoptic skal du have en recept. Denne kan du få på forskellige måder. Vælg den mulighed, der passer dig bedst:

  1. Når du har din recept, sender du en kopi til os på en af følgende måder: Send din receptkopi sammen med prøvestellene. Upload din recept, når du bestiller via vores hjemmeside, eller gå ind på “Min side” og upload din recept.
  2. Du har tidligere fået lavet en synsundersøgelse hos din optiker og disse værdier virker fortsat fint. Ring til din optiker og bed dem om at sende din recept hjem til dig. Når du har modtaget din recept sender du en kopi til os på en af følgende måder: Via e-mail, post eller sammen med prøvestellene. Du kan downloade din recept (PDF), når du foretager din bestilling via vores hjemmeside
  3. Du har behov for at få lavet en ny synsundersøgelse - gå til din nærmeste optiker og få foretaget en synsundersøgelse. Bed din optiker om recepten og send en kopi ind til os via e-mail, post eller sammen med prøvestellene.

4. Færdige briller, bliver leveret hjem til dig

De færdige briller bliver leveret hjem til dig sammen med en faktura 7-14 dage efter din bestilling. Du har nu, uanset årsag, hele 14 dages fri ångerret. Vi synes det er vigtigt, at du bliver tilfreds.